În perioada 21 -31 martie Universitatea de Stat din Moldova invită elevii să fie 𝑺𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕 𝑼𝑺𝑴 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒐 𝒛𝒊. În cadrul acestui eveniment elevii din mai multe instituții de învățământ preuniversitar au făcut cunoștință cu oferta educațională a facutlății Biologie și Pedologie, USM.
Pe 23 martie elevii de la liceul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” ghidați de dna dr Moldovan Ana au avut posibilitatea să cunoască lumea microscopică în cadrul orei de Microbiologie.
Elevii pasionați de biologie de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” împreună cu profesorul lor dl Burcovschi Ion au pătruns în tainele micropropagării plantelor. Au participat la un atelier de proiectare peisajeră împreună cu studenții anului I de la programul Arhitectura peisajeră și amenajarea spațiilor verzi. Ghidați de dna dr. Nagacevschi Tatiana au vizitat Muzeul de Ştiinţe Naturale al USM.
Elevii clasei a XII din Liceul Teoretic „Dante Alighieri” împreună cu profesoara de biologie dna Tamara Sterpu s-au familiarizat cu programele de studii ale facultății și au vizitat Laboratorul de micropropagarea plantelor.